Op elke derde donderdag van de maand bent u om 17:30 welkom om de “Vrije Borrel” bij te wonen. Deze editie geeft Joep Sporck – Componist voor film tv & media, een inspirerende presentatie over zijn werkzaamheden en businessmodel.

Joep Sporck (1985) groeide op in Ingber (Gulpen Wittem). Na zijn studie Bachelor Music in Education aan het conservatorium te Maastricht vertrok Joep naar de randstad om hier Composition for Media & Sound design te studeren.

Joep componeert momenteel muziek voor films, reclames, trailers en andere media. Vanuit zijn studio te Maastricht werkt hij aan diverse internationale projecten (US & UK). Onlangs werd zijn muziek gebruikt in een montage tijdens de Oscar uitreiking in Hollywood en wereldwijd uitgezonden voor zo een 26,5 miljoen kijkers.

Meer informatie vind u op: http://www.joepsporck.com

Wij hopen u te verwelkomen met:
-Drie gastronomische versnaperingen
-Drie proefglazen speciaalbier
-Proeven van Barrel Aged bieren in de kelder
-Inspirerende presentatie van Joep Sporck

De kosten bedragen €15,- waarvan €3,50 p.p. naar het goede doel gaat. Het komende kwartaal is  het gekozen goede doel: Toon Hermans Huis

Klik hier om u aan te melden.

De ‘Vrije Borrel’ is uitermate geschikt om mensen te ontmoeten en kennis te delen zowel in de particuliere als zakelijke sfeer, Boek makkelijk en snel online.