Daal af naar de eeuwenoude, gewelfde kelders van onze brouwerij en ontdek een unieke collectie van bieren met meer dan 100 stijlen uit binnen- en buitenland. In een sfeervolle setting in onze unieke gewelfde kelder neemt onze biersommelier je mee in het complete verhaal achter de meest bijzondere bieren. Ook krijg je de kans om te proeven wat factoren als tijd en houtlagering met de smaak van bier doen.

Inhoud

Wat kun je verwachten? 

  • Ontvangst in het ons BierTheater met een flesje Gulpener Ur-Pils en een filmpje over de “Vrije Brouwer”
  • Proeverij van drie speciale bewaarbieren in de Smaakbibliotheek. Bij elk bier proef je 2 verschillende jaargangen.
  • Bijpassende regionale hapjes met bijzondere bier- en spijscombinaties.
  • Proef ons Gulpener bierbostelbrood van de Bisschopsmolen.

Tijdsduur

De Vintage bierproeverij duurt circa 2:00 uur

Kosten

€ 29.50 p.p.  zeer exclusief Maximaal 8 personen!!

Wil je alleen of met een klein aantal mensen aan een Vintage Bierproeverij deelnemen. Individuele plekken zijn afwisselend op vrijdag en zaterdag om 19.00 te boeken. Hieronder kun je online boeken.

Wil je boeken voor een groep van 10 tot 15 personen en heb je een andere tijd of datum in gedachte?  Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier. Niet beschikbaar op zaterdagen.

 

Mogelijkheden

De kelders van het Gulpener BrouwLokaal zijn niet rolstoel toegankelijk. Het is wel mogelijk de proeverij in ons eetcafé te houden. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar 043 450 7558.

 

 

 

Boek hier online je Vintage Bierproeverij voor de vrijdag- of zaterdagavond. Voor andere data en tijden neemt u vrijblijvend contact op via ons contactformulier.