Bier & spijs combineren is dé trend van het moment. Tijdens onze bier & spijs workshop nemen we je mee in de wereld van bier en gastronomie. Proef en ervaar de combinatie van bier en eten. Leer niet alleen hoe je smaken kunt herkennen, maar ook hoe het bier de smaak van spijs kan aanvullen, versterken of een extra dimensie geven. Beleef door middel van deze unieke workshop de do’s en don’ts & proef diverse Gulpener speciaal bieren in combinatie met streekgebonden hapjes. Ervaar een optimale smaakbeleving!

Wat kun je verwachten?

  • Ontvangst met een Gulpener Ur-pils.
  • Korte uitleg van het brouwproces.
  • Een selectie van streekgebonden hapjes en bijpassende speciaalbieren, waarbij wordt ingegaan op het hoe en waarom van de geserveerde combinaties.

 

Tijdsduur

De workshop duurt circa 2 uur.

 

Kosten

€ 24,50 per persoon

 

Mogelijkheden

Wil je alleen of met een klein aantal mensen aan een Bier & Spijs workshop deelnemen.  Hou dan onze website en sociale media in de gaten voor opkomende data. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch op het nummer 043-4507558.

De Bier & Spijs workshop is ook op andere data en tijdstippen te boeken voor groepen vanaf 10 personen. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier. 

 

Boek hier je Bier & Spijs workshop online: