Bier en kaas is een klassieke combinatie, maar waarom is dat zo en wat zijn de tips & tricks om hier ook thuis mee aan de slag te gaan. Onze biersommelier vertelt je er alles over tijdens deze workshop. Ook het brouwproces met de nadruk op de vergisting en het productieproces van kaas komen voorbij. Jullie gaan uiteraard ook zelf aan de slag met het ‘pairen’ van bier & kaas.

Wat kun je verwachten?

  • Ontvangst met een Ur-Pils
  • Korte uitleg van het brouwproces met de nadruk op de vergisting
  • Er wordt dieper ingegaan op de smaakprofielen van zowel bier als kaas
  • Een selectie van streekgebonden kazen en onze bijpassende speciaalbieren, waarbij wordt ingegaan op het hoe en waarom van de geserveerde combinaties

 

Tijdsduur

De workshop duurt 1,5 tot 2 uur.

 

Kosten

€ 24,50 per persoon

 

Mogelijkheden

Wil je alleen of met een klein aantal mensen aan een Bier & Kaas workshop deelnemen. Hou dan onze website en sociale media in de gaten voor aankomende data of check de reserveringsmodule hieronder. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch op het nummer 043-4507558.

De Bier & Kaas workshop is ook op andere data en tijdstippen te boeken voor groepen vanaf 10 personen. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier. 

Boek hier je Bier & Kaas Workshop online: