In deze workshop duik je met onze biersommelier dieper in de wereld van Gulpener Bier en Tony’s Chocolonely. Je verneemt waarom bier en chocolade zo goed samen gaan en je gaat dit natuurlijk ook aan den lijve ondervinden met een paar verrassende combinaties. Houd je zowel van bier als van chocolade dan wordt het nu tijd om te leren hoe je ze het beste kan combineren om tot ware smaaksensaties te komen.

Wat kun je verwachten?

  • Ontvangst met een Château Neubourg
  • Korte uitleg van het brouwproces met de nadruk op de ingrediënten 
  • Er wordt dieper ingegaan op de smaakprofielen van zowel bier als chocolade
  • Een selectie van Tony’s Chocolonely chocolade en onze bijpassende speciaalbieren, waarbij wordt ingegaan op het hoe en waarom van de geserveerde combinaties

 

Tijdsduur

De workshop duurt 1,5 tot 2 uur.

 

Kosten

€ 24,50 per persoon

 

Mogelijkheden

Wil je alleen of met een klein aantal mensen aan een Bier & Chocolade workshop deelnemen. Hou dan onze website en sociale media in de gaten voor aankomende data of check de reserveringsmodule hieronder. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch op het nummer 043-4507558.

De Bier & Chocolade workshop is ook op andere data en tijdstippen te boeken voor groepen vanaf 10 personen. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier. 

Boek hier je Bier & Kaas Workshop online: