In het voorjaar van 2020 organissert StiBON voor het eerst een opleiding Toegepaste Bierkennis (niveau 2) in 6 opeenvolgende dagen. De lessen vinden van maandag 23 maart t/m donderdag 26 maart plaats bij het Gulpener BrouwLokaal in Gulpen.  Vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart zijn de lessen bij stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer.

Inhoud

Overzicht van de lesindeling: (o.v.)

  • Maandag 23 maart:
    • 09:00 uur Water, granen en Mout – Onno Raspe
    • 14:00 uur Smaakafwijkingen – Derek Walsh
  • Dinsdag 24 maart:
    • 09:00 uur Hop, kruiden en vruchten – Jan Willem den Hartog
    • 14:00 uur Assortiment en kaas – Rob Alphenaar en Arvid Bergström
  • Woensdag 25 maart:
    • 09:00 uur Gisten – André van der Zee
    • 14:00 uur Bier, horeca en gast – Yu Mey Kwee en n.n.b.
    • 19:00 uur Bier aan tafel – Henri Reuchlin en Arvid Bergström
  • Donderdag 26 maart:
    • 08:30 uur Brouwen – Bas Jacob en Jan Wolfs
  • Vrijdag 27 maart:
    • 09:00 uur Bierlanden – Derek Walsh
    • 14:00 uur Proeverijen – Rick Kempen
  • Zaterdag 28 maart:
    • 09:00 uur Trends – Henri Reuchlin
    • 14:00 uur Wedstrijden, Cocktails en epiloog – Henri Reuchlin & Pepijn van der Waa

Kosten

De kosten voor de opleiding Toegepaste Bierkennis (StiBON Niveau 2) voor het leerjaar 2020 bedragen:

€ 1094,50 excl. BTW (€ 1.324,35 incl. BTW)

 

Deze opleiding is inclusief:

  • StiBON lesboek Niveau 2
  • Diner op woensdag 25 maart
  • Brouwerslunch op donderdag 26 maart (brouwdag)
  • 6 flessen van jullie eigen gebrouwen bier

Aanmelden kan hier. De kosten voor de opleiding dienen op voorhand voldaan te worden.

Mogelijkheden

Het is mogelijk om voor de dagen bij het Gulpener Brouwlokaal een lunch of avondmaaltijd te boeken. Reserveer hieronder de gewenste maaltijden.

 

Cookies & privacy

Pas je instellingen aan en / of bekijk het privacy statement.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen