In het najaar van 2020 organissert StiBON voor het eerst een opleiding Toegepaste Bierkennis (niveau 2) in 6 opeenvolgende dagen. De lessen vinden van maandag 26 oktober t/m donderdag 29 oktober plaats bij het Gulpener BrouwLokaal in Gulpen.  Vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober zijn de lessen bij stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer.

Inhoud

Overzicht van de lesindeling: (o.v.)

  • Maandag:
    • 09:00 uur Water, granen en Mout – Onno Raspe
    • 14:00 uur Smaakafwijkingen – Derek Walsh
  • Dinsdag:
    • 09:00 uur Hop, kruiden en vruchten – Jan Willem den Hartog
    • 14:00 uur Assortiment en kaas – Rob Alphenaar en Arvid Bergström
  • Woensdag:
    • 09:00 uur Gisten – André van der Zee
    • 14:00 uur Bier, horeca en gast – Yu Mey Kwee en n.n.b.
    • 19:00 uur Bier aan tafel – Henri Reuchlin en Arvid Bergström
  • Donderdag:
    • 08:30 uur Brouwen – Bas Jacob en Jan Wolfs
  • Vrijdag 27:
    • 09:00 uur Bierlanden – Derek Walsh
    • 14:00 uur Proeverijen – Rick Kempen
  • Zaterdag:
    • 09:00 uur Trends – Henri Reuchlin
    • 14:00 uur Wedstrijden, Cocktails en epiloog – Henri Reuchlin & Pepijn van der Waa

Kosten

De kosten voor de opleiding Toegepaste Bierkennis (StiBON Niveau 2) voor het leerjaar 2020 bedragen:

€ 1094,50 excl. BTW (€ 1.324,35 incl. BTW)

 

Deze opleiding is inclusief:

  • StiBON lesboek Niveau 2
  • Diner op woensdag 25 maart
  • Brouwerslunch op donderdag 26 maart (brouwdag)
  • 6 flessen van jullie eigen gebrouwen bier

Aanmelden kan hier. De kosten voor de opleiding dienen op voorhand voldaan te worden.

Mogelijkheden

Het is mogelijk om voor de dagen bij het Gulpener Brouwlokaal een lunch of avondmaaltijd te boeken. Reserveer hieronder de gewenste maaltijden.